Kundklubb

Vi har en kundklubb på ModeEva med "lite" extra till dig som regulbundet handlar här. Du kan samla stämplar som du får på dina köp När ni handlar nästa gång be då om ett stämpelkort där vi ger en stämpel för varje 500:- nivå när ni handlar. När häftet är fullt får ni göra ett köp av varor till ordinarie pris med 20% rabatt..

Anmälan till vår kundklubb gör du längre ned på sidan. Du får då också vårt nyhetsmail som skickas ut några gånger per år till din e-postadress.

Era uppgifter används enbart till utskick och delas inte eller sprids till andra. Vill ni veta vilka uppgifter vi har om er, dvs vad ni heter och er adress samt födelsemånad kontaktar ni oss på modeeva@telia.com eller telefon 0243-140 50

Kundkvällar

Är ni en förening eller företag med 20 personer och uppåt kan ni boka in en egen kvällsaktivitet där ni själva, med hjälp av oss går modeller. Vi hjälper till att matcha ihop passande kläder. VI har plats för ca 40-50 sittande i butiken.

Vill ett kompis- eller arbetsgäng vara själva i butiken utan modevisning, så fungerar det också bra. Kontakta oss så löser vi det. Här är det lämpligt med 10 personer och uppåt.

Du är viktig för oss!

Tala om för oss vad du tycker är bra och dåligt, vi strävar efter att bli bättre och kunna erbjuda ett sortiment som uppskattas. Är du missnöjd med kvaliten på det du köpt, bemötande eller annat så kan vi bara ändra det vi får reda på. Du kan också ringa eller maila oss.

Anmälan / utträde kundklubb

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn